OVER MIJ

Hallo,

Mijn naam is Karin van Nieuwburg, gehuwd, 2 kinderen en woonachtig in Woensdrecht. De alternatieve geneeswijze heeft mij altijd heel erg geboeid. Na een zeer goede persoonlijke ervaring heeft mij doen besluiten om in september van 2012 de opleiding tot Voetreflextherapeut te gaan volgen bij Total Health in 's Hertogenbosch. Op 20 september 2015 heb ik officieel het VoetreflexPlus diploma behaald bij Total Health in Breda. In september 2015 ben ik direct gestart met de opleiding Medische Basiskennis en heb deze in juli 2016 succesvol afgerond.

Als voetreflextherapeut ben ik sinds 28 september 2016 officieel Registertherapeut® en aangesloten bij de stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ). Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT. Daardoor wordt de voetreflexbehandeling door de zorgverzekeraars vergoed, mits u een aanvullende zorgverzekering heeft.

Klik snel op Tarieven/Vergoedingen voor verdere informatie over de vergoedingen.

Als voetreflextherapeut, mag ik zowel de Chinese als Westerse massages geven aangevuld met diverse protocollen. Voor behandelingen thuis of aan huis verwijs ik u graag naar het tabblad Behandelingen.

Sinds juli 2017 beschik ik aan huis over een mooie praktijk welke van alle gemakken voorzien is.

Diploma Chinli®-Tuina Masseur behaald!

 

Een klein beetje vertraagt door alle perikelen van het COVID virus mocht ik op 15 november mijn diploma Chinli Tuina Masseur in ontvangst nemen. Nu nog 2 jaar studeren bij Total Health in Breda  en hoop zo in de zomer van 2022 mijn HBO diploma van Chinli®-Tuina therapeut in ontvangst te nemen. Zo hoop ik nog meer klantgerichte massage  op maat voor u te kunnen geven.

Untitled.jpg
Untitled.jpg
IMG_5950.HEIC
Untitled.jpg