top of page

OVER MIJ

Hallo,

Mijn naam is Karin van Nieuwburg, gehuwd, 2 kinderen en woonachtig in Woensdrecht. De alternatieve geneeswijze heeft mij altijd heel erg geboeid. Na een zeer goede persoonlijke ervaring heeft mij doen besluiten om in september van 2012 de opleiding tot Voetreflextherapeut te gaan volgen bij Total Health in 's Hertogenbosch. 1 januari 2014 is volgens het register van de Kamer van Koophandel de geboorte van mijn praktijk "Plesso Solara". Dit is Italiaans voor "Zonnevlecht", ons favoriete vakantieland.  Op 20 september 2015 heb ik officieel het VoetreflexPlus diploma behaald bij Total Health in Breda. In september 2015 ben ik direct gestart met de opleiding Medische Basiskennis, bij Total Health in Breda,  en heb deze in juli 2016 succesvol afgerond.

Als voetreflextherapeut ben ik sinds 28 september 2016 officieel Registertherapeut® en aangesloten bij de stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ). Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT. Daardoor wordt de voetreflexbehandeling door de zorgverzekeraars vergoed, mits u een aanvullende zorgverzekering heeft.

Klik snel op Tarieven/Vergoedingen voor verdere informatie over de vergoedingen.

Als voetreflextherapeut, mag ik zowel de Chinese als Westerse massages geven aangevuld met diverse protocollen. Voor behandelingen thuis of aan huis verwijs ik u graag naar het tabblad Behandelingen.

Sinds juli 2017 beschik ik aan huis over een mooie praktijk welke van alle gemakken voorzien is.

Diploma Chinli®-Tuina Masseur behaald!

 

Op 15 november 2020 heb ik mijn diploma Chinli Tuina Masseur in ontvangst genomen. Dit jaar, 2023, heb ik reeds mijn praktijk- en theorie-examen behaald. Ik ben nu druk bezig met mijn scriptie en hoop in 2024 af te ronden en  mijn HBO diploma van Chinli®-Tuina therapeut in ontvangst te nemen. Deze HBO opleiding volg ik bij de OHM Academie, waar ik les krijg van de 2 top docenten van Nederland op het gebied van Tuina, Bert en Nathalie. Zo hoop ik nog meer klantgerichte massage  op maat voor u te kunnen geven.

Untitled.jpg
IMG_0390.jpeg
IMG_5950.HEIC
IMG_0375.jpg
IMG_4626.jpg
Over: Over mij
bottom of page